Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 csomag réteslap
1 kg őszi- vagy sárgabarack (érett, de még kemény)
75 dkg túró
3 tojás
2-3 csomag vaníliás cukor
porcukor ízlés szerint
1 citrom héja reszelve
5 dkg mazsola (elhagyható)
maragarin vagy vaj a kenéshez
Elkészítés:
A barackot meghámozom, magját kiveszem, felhasználásig citromos vízben
tartom. A túrót összekeverem a porcukorral, vaníliás cukorral,
citromhéjjal, mazsolával, tojások sárgájával. A tojások fehérjét habbá
verem, és óvatosan a túróhoz keverem. A tepsit kivajazom, és kibélelem a
réteslapok felével úgy, hogy minden lapot megkenek vajjal. A réteslapra
kenem a túrós masszát. A barackot vékony szeletekre vágom, kirakom vele
a túró felületét úgy, hogy a barackot kissé a túróba nyomom. A maradék
réteslappal befedem, szintén minden lapot megvajazva. 180 fokra
előmelegített sütőben rózsaszínűre sütöm kb. 30 perc alatt. Mikor
megsült, kockákra vágom, és vaníliás porcukorral meghintve tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!