ételrecept: Barackos-marcipános fészek

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • 10 dkg marcipán
  • 25 dkg soványtúró
  • 7,5 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 csipet só
  • 30 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 doboz /820 g/ felezett sárgabarack vagy őszibarack
  • 1 tojás sárgája
  • 2 evőkanál tej
  • 2 db közepes nagyságú tojás
  • pisztácia, mandula, dió ízlés szerint
  • baracklekvár
Elkészítés:

A túrót villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a darabolt marcipánt, a porcukrot, a vaníliás cukrot, az olajat, és jól összekeverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és kisebb adagokban a túrós masszához keverjük, és a szükséges mennyiségű /1-2 db/ tojással összeállítjuk a tésztát.

Lisztezett munkalapon kinyújtjuk, négyszögekre vágjuk. A négyzeteket megkenjük a baracklekvárral, és a sarkokat középre hajtjuk. Tejes tojássárgájával megkenjük, rátesszük a fél vagy negyed barackokat, megszórjuk a darabolt pisztáciával (vagy egyéb olajos maggal).

Előmelegített 180 °C fokos sütőben kisütjük. A hőfokot pár perc után alacsonyabbra vehetjük, mert a tészta gyorsan sül.

Barackos-marcipános fészek

Címkék: barackos-marcipános fészek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu