Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A túrót villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a
darabolt marcipánt, a porcukrot, a vaníliás cukrot, az olajat, és jól
összekeverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és kisebb adagokban a
túrós masszához keverjük, és a szükséges mennyiségű /1-2 db/ tojással
összeállítjuk a tésztát.
Lisztezett munkalapon kinyújtjuk, négyszögekre vágjuk. A négyzeteket
megkenjük a baracklekvárral, és a sarkokat középre hajtjuk. Tejes
tojássárgájával megkenjük, rátesszük a fél vagy negyed barackokat,
megszórjuk a darabolt pisztáciával (vagy egyéb olajos maggal).
Előmelegített 180 °C fokos sütőben kisütjük. A hőfokot pár perc után alacsonyabbra vehetjük, mert a tészta gyorsan sül.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!