Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd
egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, utána a rumot és a likőrt is. A
tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A darált mandulához
adjuk a sütőport és az apró darabokra vágott csokoládét.
A
tojássárgás krémet és a fehérjehabot óvatosan összekeverjük a darált
mandulával, mintha piskótát készítenénk. Sütőpapírral kibélelt vagy
kilisztezett-kivajazott tortaformában, 180 fokra előmelegített sütőben
megsütjük. Amikor megsült, fogvájóval megszurkáljuk és meglocsoljuk a
likőrrel. Miután kihűlt, csokoládéval és/vagy tejszínhabbal díszítjük. A
csokoládés tetőhöz a csokoládét gőz felett megolvasztjuk és az olajjal
elkeverjük. A tejszínhabhoz a tejszínt a likőrrel, a vaníliás cukorral
és a habfixálóval kemény habbá verjük.
Csokoládévirágokkal, csokoládégolyókkal tovább díszíthetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!