Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg mexikoi-keverék
5 db főtt tojás
2 dl majonéz
mustár
15 dkg gépsonka
1 tasak zselatin
Elkészítés:
Mexikoi keveréket 3-4 percig főzzük, majd leszürjük, lehütjük a tojásokat feldaraboljuk és
ráöntjük a mustárt, majonézt és a zselatint meg melegitjük (de nem forraljuk) ovatosan ráöntük megkevergetjük.
Egy bordasütöt kibélelünk folpackal,és belehelyezzük a gépsonkákat. A
fenti masszát elsimitjuk sőt meg ütögetjük, hogy ne legyen benne
levegő.
A hütőbe tesszük egy éjszakára, másnap szépen szeletelhetjük. Sonkához is tálalhatjuk.
Vagy bármilyen sült húsokhoz is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!