Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Elkészítés:
1. A pulykamellet fagyosan, az alutálcában, 180 C-ra előmelegített villany- vagy gázsütőbe tesszük, és 1 óra 45 percig sütjük.
2. A mártáshoz a vajat felolvasztjuk, lisztet szórunk rá, és világosra pirítjuk.
3. Állandó keverés mellett felöntjük fehérborral, 1 dl vízzel és a
tejszínnel. Ízesítjük egy csipet sóval és pici cukorral. Nagyon alaposan
kiforraljuk.
4. A szeletelt mandulát sütőben vagy serpenyőben világosbarnára pirítjuk, és hozzákeverjük a mártáshoz.
5. A pulykamellet felszeleteljük és a mártással körbeöntve, párolt rizzsel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!