Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 személyre:
1 kg marhacomb
2 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 dkg sűrített paradicsom
1 dl száraz fehérbor
2 szál sárgarépa
2 dkg liszt
1/2 liter húsleves (kockából)
morzsolt kakukkfű
őrölt fekete bors
5 db babérlevél
1 dl étolaj
só
Elkészítés:
A megmosott húst megsózzuk, borsozzuk és forró olajban mindkét oldalát
megpirítjuk. Áttesszük lábasba. A visszamaradt olajban megpirítjuk a
felkarikázott vöröshagymát, sárgarépát, az áttört fokhagymát, hozzáadjuk
a fűszereket, a lisztet és a sűrített paradicsomot, tovább pirítjuk.
Felöntjük kevés húslevessel és a borral. Jól felforraljuk, majd a húsra
öntjük. Fedő alatt, 2-3 órán át pároljuk. Miután megpuhult, kivesszük a
mártást, átszűrjük, majd beforraljuk sűrűre.
Tálaláskor a combot felszeleteljük, kevés mártást öntünk alá. A
többit külön mártásos csészében adjuk hozzá. A laskagombás grízgombóccal
körítjük. sós burgonya, vagy főtt makaróni is illik hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!