Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A rizst enyhén sós vízben (ügyelve arra,
hogy szét ne főjön)puhára főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük,
alaposan lerázzuk róla a vizet, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és vékonyan felszeleteljük. A salátát
leveleire szedjük, megmossuk, konyharuhával szárazra lapogatjuk, és
falatnyi darabkákra tépkedjük. Az újhagymát megtisztítjuk, majd egy
kevés zöldjével együtt rézsutosan felkarikázzuk. A petrezselymet
leöblítjük, és néhány levélke kivételével finomra aprítjuk. A sonkát
vékony csíkokra szeljük, az ananászt leszűrjük és apróra vágjuk.
A majonézt elkeverjük a joghurttal, ízlés szerint citromlével, sóval, fehérborssal, végül a petrezselyemmel.
A salátát lapos tál aljára szórjuk. Az összes felaprózott hozzávalót
lazán a rizshez keverjük, és a salátaágy tetejére halmozzuk. Bevonjuk a
majonézmártással, végül a vékony gerezdekre vágott citrommal és a
félretett petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!