Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az ananászt megtisztítjuk, középső kemény
részét kivágjuk, majd kisebb darabokra szedjük. A kiviket meghámozzuk és
kockára vágjuk.
A rizst átválogatjuk, megmossuk, és a tejben puhára főzzük gyakori
kevergetéssel. Amikor elkészült, levesszük a tűzről, ízlés szerint
cukrozzuk, és belekeverjük a gyümölcsdarabok 3/4 részét. Ezt követően
vizezett vagy fóliával kibélelt formába töltjük és kihűtjük.
A kihűlt rizst tálaláskor tányérra borítjuk, megszórjuk a maradék
gyümölccsel, és díszítjuk a porcukorral kemény habbá vert tejszínnel. Kinálhatjuk csoki-vanília öntettel, fagylalttal is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!