Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját
kikeverjük a cukorral, túróval, liszttel, zabpehellyel, sütőporral,
sóval, a fűszerekkel és a citromlével, majd 15-20 percet állni hagyjuk.
Az almát megpucoljuk és a reszelő nagyobb lyukú részén belereszeljük a
tésztába. A diót mozsárban darabosra törjük, és azt is a tésztához
keverjük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük (hogy könynebben menjen,
egy csipet sóval segíthetünk), és finoman a tésztához forgatjuk. Egy
serpenyőben olajat hevítünk, és kanállal szaggatunk bele a tésztából.
Közepes tűzön sütjük, hogy a tészta belseje is átsüljön! Ha szép barna,
és a belseje is átsült, papírtörülközőre szedjük, hogy leitassuk a
felesleges olajat, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Személyes hozzáfűzés: Jó sűrű tésztát, olyan kelt tészta jellegűt kell
kapjunk, ezért, ha az első fánkocskák kicsit folyósak, nyugodtan
tehetünk még hozzá 1-2 evőkanál lisztet. A dió és a zabpehely akár el is
hagyható, de akkor vagy egy tojással kevesebbet vagy több lisztet
tegyünk hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!