Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
80 dkg harcsafilé
10 dkg vöröshagyma
10 dkg burgonya
20 dkg tv paprika
20 dkg paradicsom
10 dkg cukkini
15 dkg padlizsán
4 dl paradicsomlé
1 dl olívaolaj
1 fej fokhagyma
5 dkg friss bazsalikom
1 db halászlékocka
só
bors
Elkészítés:
Olajat hevítünk külön serpenyőben a halnak, és külön a lecsónak.
Kevés harcsafilét felkockázunk, ezek majd a lecsóba kerülnek. A
többit sózzuk, borssal ízesítjük, és lassú tűzön mindkét oldalát
megsütjük.
A lecsóhoz felszeleteljük a hagymát, a paprikát, a cukkinit, a
padlizsánt, a burgonyát és a héjától megfosztott paradicsomot. A
burgonya lehet főtt, de nyers is. Utóbbi esetben ez kerüljön először a
serpenyőbe, és jól pirítsuk át. Csak ezután kerül mellé a többi zöldség a
paradicsom kivételével, ami hamar szétfő, ezért csak később tesszük
bele. A piruló zöldségeket sózzuk, fűszerezzük őrölt borssal. Fokhagymát
szeletelünk, és a kevés kockára vágott harcsával a zöldségekhez
keverjük. Megszórjuk frissen vágott bazsalikommal.
Átforgatjuk, majd kevés vízzel felöntjük. Fél halászlékockával
ízesítjük, paradicsomlével sűrítjük, és belekerülnek a feldarabolt
paradicsomok is. Jól összeforraljuk.
Egy tányérra halmozzuk a lecsót, mellé tesszük a halat, bazsalikommal és citrommal díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!