Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A harcsafiléket a sütés előtt 3-4 órával
előkészítjük. A filéket kb. 10 cm-es szeletekre vágjuk, mindkét oldalát
sózzuk, borsozzuk, és friss citrom levével alaposan meglocsoljuk. Tálba
tesszük, lefedjük, állni hagyjuk. Mire kivesszük a citromos léből, a
halhús szépen kifehéredik.
Grillen vagy serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütjük. Egy kevés vajat
tűzön megolvasztunk, és sóval, borssal ízesítjük, majd citromlevet
adunk hozzá. Ezt a vajmártást locsoljuk tálaláskor a halszeletekre.
Köretnek párolt zöldséget vagy petrezselymes burgonyát adunk hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!